کار عمیق یعنی بتوانید بیحواسپرتی روی عملی شناختی که به توجه کامل نیاز دارد تمرکز کنید. با کسب این مهارت، میتوانید مطالب پیچیده را با سرعتِ بیشتر بیاموزید و در زمانِ کمتر به نتایج بهتر برسید. مهارت کار عمیق کیفیت کارتان را میافزاید و باعث ایجاد احساس رضایت از تواناییهایتان میشود. بهطور خلاصه، میتوان گفت در اقتصاد رقابتیِ قرن بیستویکم، کار عمیق عملکردی همچون قدرتی فراطبیعی دارد. باوجوداین، اغلبِ انسانهای امروزی زمانشان را با سرزدنهای دائمی و گاه دیوانهوار به ایمیل و حسابهایشان در شبکههای اجتماعیِ مختلف هدر میدهند و حتی به ذهنشان هم خطور نمیکند که راههای بهتری برای گذراندن زمان باارزششان وجود دارد.
در کتاب کار عمیق، استاد کال نیوپورت عواقب چنین ضربهای را بررسی میکند، آنهم در دورانی که همهچیز بر هم تأثیرگذار شده است. او بهجای اینکه استدلال کند حواسپرتی امری بد و مضر است، قدرتِ تمرکز را میستاید و فواید آن را برمیشمارد.
این کتاب به دو بخش تقسیم شده است. نیوپورت در بخش اول اثبات میکند که ترویجِ اخلاقِ کارِ عمیق در هر شغل و حرفهای منفعت عظیمی دربردارد و سپس در بخش دوم برنامهی تمرینیِ دقیقی را در قالب «چهار قانون» ارائه میکند که پیروی از آنها ذهن و عاداتتان را تغییر میدهد و شما را آماده میکند که مهارتِ کار عمیق را به دست بیاورید.
کتاب کار عمیق مجموعهای از نقدهای فرهنگی و توصیههای کاربردی است و خواننده را به سفری در داستانهای مهم و جالب میبرد، مثل داستان کارل یونگ، که برای تقویت تمرکز ذهنیاش مشغول ساختن خانهای سنگی درمیانِ جنگل شد، یا داستان یکی از پیشگامان شبکههای اجتماعی، که یک بلیت رفتوبرگشتِ آمریکا به ژاپن خرید تا به دور از هیاهو بتواند کتابش را آن بالا در هواپیما بنویسد.
در این کتاب، از توصیههای بیمعنایی مثل اینکه اشخاص حرفهای نباید در شبکههای اجتماعی باشند یا نباید اجازه بدهند حوصلهشان سر برود خبری نیست. کار عمیق راهنمایی ضروری برای کسانی است که میخواهند در دنیایی پر از هیاهو و حواسپرتی با حفظ تمرکز به موفقیت برسند.
داستانی از جنگ، عشق و امید که برنده جایزه ادگار ۲۰۱۷ شدهاست.
داستان در آمستردام و در سال ۱۹۴۳ میگذرد. هانکه، روزهایش را با تهیه و تحویل کالاهای بازار سیاه به مشتریهایش میگذراند و شبها نیز مجبور است ماهیت اصلی کارش را از پدر و مادر نگرانش مخفی سازد. نامزد هانکه با یورش آلمانیها در جنگ کشته شده و او هر لحظه را با غم و سوگ نامزدش سپری میکند. هانکه دوست دارد که کار غیرقانونیاش را نوعی شورش و سرکشی کوچک قلمداد کند. در روزی عادی، یکی از مشتریان هانکه، خانم جانسن، از او درخواست کمک میکند. زمانی که هانکه درخواست خانم جانسن را میشنود، بسیار شوکه و شگفتزده میشود.
خانم جانسن میخواهد نوجوانی یهودی را پیدا کند که در خانهاش مخفی شدهبود ولی اکنون بدون هیچ رد و نشانی ناپدید شدهاست. هانکه در ابتدا تمایلی به درگیر شدن در چنین ماجرای خطرناکی ندارد، اما او درنهایت، وارد گستره ای وسیع از اسرار و ماجرجوییها میشود که او را به قلب مقاومت علیه نازیها میکشاند، چشمانش را روی بیرحمی و ستمهای جنگ باز کرده و او را وادار می سازد که هر طور شده کاری بکند.
مونیکا هسی، نویسندهی آمریکایی، آثار فوق العاده موفقی در کارنامهی هنری خود دارد. او برای روزنامهی واشنگتنپست، مطلب مینویسد و مانند داستاننویسی، در این حرفه هم موفقیتهای ارزشمندی کسب کردهاست.
«با اطمینان میدانم که…» یکی از کتابهای پرفروش سالیان اخیر جهان، از زبان یکی از مؤثرترین و بانفوذترین زنان دههی آغازین قرن بیستویکم است. اپرا وینفری در زمانهی شکها و تردیدها، از «معجزه» و «شفافیت» و «لذت» و «شکرگزاری» و «قدرت» میگوید.از کشف ریزترین لذتها و ظرفیتها و جذابیتهای زندگی گرفته، تا مسیر کلی و دشوار شناخت خود. از کشف مسیر اختصاصی که هر کدام از ما برای درککردن و ممکنساختن آن به دنیا آمدهایم؛ قصهی بیرونکشیدن نقشهی گنج از دل سنگ.
و همهی اینها از زبان زنی که خود، سختترین دوران نوجوانی و جوانی را داشته است، اما حالا انسانی است که میتواند از بالارفتن سناش کیف کند، چون میداند فرصتی برای رشد است: «چه خوب که شصتساله شدهام». همین است کـه طوری از اعجاز، از بهثمررساندنِ هر لحظه از زندگی سخن میگوید، که باورش میکنید. «با اطمینان میدانم که…» حاصل قلم ثروتمندترین زن دنیای هنر و رسانه است، کـه هنوز «لذت کتابخواندن زیر درخت بلوط» را از یاد نبرده است، لذتی که امیدواریم با خواندن این کتاب، برای شما هم اتفاق بیفتد. کتابی کـه خوب است در هر خانهای، و میان هر خانوادهای، وجود داشته باشد.